Menu
ObecDiakovce
Obec Diakovce
Menu
Obec Diakovce
Üdvözöljük  községünk oldalán

Miben segíthetünk Önnek ?

részletes keresés

Magyar nyelvű könyvújdonságok

Danielle Steel: A DÉL AJÁNDÉKA

Alexa Hamilton tősgyökeres jenki létére egy előkelő déli családból származó férfihoz megy feleségül. Férje, Tom Beaumont azonban nem bizonyul a hűség bajnokának, és hétévi házasság után faképnél hagyja feleségét és leányát.

Danielle Steel: A DÉL AJÁNDÉKA

Danielle Steel: CSALÁDI ALBUM

A negyven esztendő gyorsan elszállt a hollywoodi álomgyár felett. Négy évtizede, az aranykor idején Faye Price élő legenda, a világ legkeresettebb filmszínésznőinek egyike volt.

Danielle Steel: CSALÁDI ALBUM

Danielle Steel: ELTŰNT

Az 1930-as évek világválsága alig érzékelhető abban az elegáns New York-i házban, amelyben a Patterson család – Marielle, Malcom és kisfiuk, Teddy – éli az amerikai felső középosztály életét.

Danielle Steel: KAKUKK-TOJÁS

A gömbölyded Victoria Dawsonnak soha nem volt könnyű az élete. A duci lány mindig kirítt a környezetéből, ráadásul jobban érdeklik a könyvek, mint a szép ruhák, így aztán családjában ő a kakukktojás. Amikor végre felveszi a harcot a pluszkilókkal, és megpróbál szembenézni múltjával...

Dean R.Koontz: ÖSSZETÖRVE

A Thunderbird Philadelphiából indult. Az úti cél: a nyugati part. Alex és a tizenegy éves Colin gondtalan autózásra számított új otthonukig, San Franciscóig, ahol már vár rájuk Courtney, Alex menyasszonya, Colin nővére. Ám egyszercsak feltűnik mögöttük egy kisbusz.

Dean R.Koontz: ÖSSZETÖRVE

Diana Dorth: MOHADA TÁNCA

Mohada az elnyomott indiai nők életét éli, míg egy amerikai orvos, Ben megszökteti őt a férjétől, így eljut az Egyesült Államokba. Hastáncosnő lesz belőle, megnyitja saját tánciskoláját, ám továbbra is retteg az elhagyott férjétől. És Mohada egyszer csak eltűnik…

Diana Dorth: MOHADA TÁNCA
hore
ObecDiakovce
Obec Diakovce