Menu
ObecDiakovce
Obec Diakovce
Menu
Obec Diakovce
Üdvözöljük  községünk oldalán

Miben segíthetünk Önnek ?

részletes keresés

Magyar nyelvű könyvújdonságok

Christina Dodd: A BAJ MAGASSARKÚBAN ÉRKEZIK

Amikor Brandi Michaels rájön, vőlegénye azért repült Las Vegasba, hogy feleségül vegye a barátnőjét, zálogba csapja a jegygyűrűjét, vesz magának egy csábos ruhát, és egy fülledt éjszakát egy Roberto Bartolini nevű jóképű olasz idegen karjai közt tölt. Amikor Brandi egy gyilkos célpontjává válik, nincs más lehetősége, mint Robertóhoz fordulni - a férfihoz, aki vagy a megmentője, vagy a bukása lesz. Egy dolog azonban biztos: harc nélkül nem adja meg magát...

Christina Dodd: A BAJ MAGASSARKÚBAN ÉRKEZIK

Danielle Steel: A DÉL AJÁNDÉKA

Alexa Hamilton tősgyökeres jenki létére egy előkelő déli családból származó férfihoz megy feleségül. Férje, Tom Beaumont azonban nem bizonyul a hűség bajnokának, és hétévi házasság után faképnél hagyja feleségét és leányát.

Danielle Steel: A DÉL AJÁNDÉKA

Danielle Steel: CSALÁDI ALBUM

A negyven esztendő gyorsan elszállt a hollywoodi álomgyár felett. Négy évtizede, az aranykor idején Faye Price élő legenda, a világ legkeresettebb filmszínésznőinek egyike volt.

Danielle Steel: CSALÁDI ALBUM

Danielle Steel: ELTŰNT

Az 1930-as évek világválsága alig érzékelhető abban az elegáns New York-i házban, amelyben a Patterson család – Marielle, Malcom és kisfiuk, Teddy – éli az amerikai felső középosztály életét.

Danielle Steel: KAKUKK-TOJÁS

A gömbölyded Victoria Dawsonnak soha nem volt könnyű az élete. A duci lány mindig kirítt a környezetéből, ráadásul jobban érdeklik a könyvek, mint a szép ruhák, így aztán családjában ő a kakukktojás. Amikor végre felveszi a harcot a pluszkilókkal, és megpróbál szembenézni múltjával...

Dean R.Koontz: ÖSSZETÖRVE

A Thunderbird Philadelphiából indult. Az úti cél: a nyugati part. Alex és a tizenegy éves Colin gondtalan autózásra számított új otthonukig, San Franciscóig, ahol már vár rájuk Courtney, Alex menyasszonya, Colin nővére. Ám egyszercsak feltűnik mögöttük egy kisbusz.

Dean R.Koontz: ÖSSZETÖRVE

Diana Dorth: MOHADA TÁNCA

Mohada az elnyomott indiai nők életét éli, míg egy amerikai orvos, Ben megszökteti őt a férjétől, így eljut az Egyesült Államokba. Hastáncosnő lesz belőle, megnyitja saját tánciskoláját, ám továbbra is retteg az elhagyott férjétől. És Mohada egyszer csak eltűnik…

Diana Dorth: MOHADA TÁNCA

Fejős Éva: BANGKOK, TRANZIT

Bangkok. Ölelő, forró, egzotikus város, ahol a múlt és a jövő összekapcsolódik, és ahol bármi megtörténhet... és meg is történik. Hét ember sorsa keresztezi egymást ebben a metropolisban. Hét ember, hét kereső, akiknek ez a város talán az utolsó állomás. Vagy az első egy új élet felé?

Fejős Éva: CUBA LIBRE

Endrődi Kata kicsit féltékenyen látja, hogy míg a testvére élete irigylésre méltón alakul, addig az övé egyáltalán nem. Nem gondolja, hogy valaha új embereket enged be a szívébe… aztán mégis elindul Dalmával, egy olyan országba, ahol minden csupa-csupa élet és mosoly… és tánc.

Fejős Éva: CUBA LIBRE

Frei Tamás: A MEGMENTŐ

Napjainkban játszódó kőkemény thriller kitalált szereplőkkel, de valós helyszínekre röpíti el az olvasókat. A könyv izgalmas utazás egy szövevényes összeesküvés kulisszai mögé. Oligarchák, miniszterelnökök, exlégiósok, Londonban élő magyar modellek és párizsi kémek a főszereplői a Teherántól Budapesten át egészen a francia fővárosig ívelő történetnek. Magyarország titkai egy bennfentes szemével!

Frei Tamás: A MEGMENTŐ

Heather Graham: ELCSÁBÍTVA

Egy előkelő származású, ám meglehetősen önálló és önfejű fiatal hölgy pártfogója a véletlen folytán az az álarcos bandita lesz, aki valójában igen jó családból származik, s akinek apja már rég megegyezett a lány gyámjával, hogy a két gyermek felnőve házasságot köt. Miközben Mark és Alexandra ezer veszély között együtt nyomoz a gyilkosok után, az egyezségről mit sem sejtve egymásba szeretnek…

Heather Graham: ELCSÁBÍTVA

Leonardo da Vinci ÖSSZES MŰVEI

Egy középkori zseni élete és fantasztikus találmányai…

Leonardo da Vinci ÖSSZES MŰVEI

Leslie L.Lawrence: A TEAÜLTETVÉNY

Leslie L. Lawrence-t fontos megbízással Srí Lankára küldi "balesetben elhunyt" hajdani professzornője. Vajon mi köze lehet Miss Cunninghamnek Srí Lanka őslakosaihoz, a veddákhoz; miért őrzi Miss Shauna egy cserépedény mézben testvére levágott fejét; miért vadászik a vedda Handuna egy tésztából készített pávára, és miért követ gyilkosság gyilkosságot Mr Dzsajaszundra teaültetvényén?

Leslie L.Lawrence: A TEAÜLTETVÉNY

Margaret Evans Porter: A CSÁBÍTÓ

Ellin Fayle kislány kora óta szerelmes volt Kerron Cashint-be, és nagy álma válik valóra, amikor a férfi feleségül kéri. De nem veszi figyelembe a kéjencet körüllengő figyelmeztető jeleket. Amikor a férfi kiszakítja őt meghitt otthonából, felmerül benne a kérdés, a szenvedélyben fogant házasságból lehet-e igazi, szeretetteljes kapcsolat...

Margaret Evans Porter: A CSÁBÍTÓ

Müller Péter: ISTEN BOHÓCAI

Lélek, játék és tánc... hogy a bajt eloszlassa a derű

Ebben a könyvemben zene szól. És elejétől a végéig táncolnak benne. Hőse egy varázshatalommal rendelkező nagy művész, egy Mester, aki nemcsak bölcs gondolatokkal, de tánccal avatja be tanítványait életük titkaiba.
Tánccal, szavakkal - és csodákkal.
"Megtanítalak benneteket, hogyan kell még egy süllyedő hajón is vidáman élni."

Müller Péter: ISTEN BOHÓCAI

Robin Cook: BEAVATKOZÁS

Egy New York-i régész szenzációs leletre bukkan a vatikáni Szent Péter-bazilika alatt húzódó nekropoliszban. Egy New York-i igazságügyi szakértő kétségbeesésében valóságos keresztes hadjáratot hirdet a természetgyógyászok ellen. Egy New York-i bíboros pedig foggal-körömmel küzd, hogy megvédje az egyház becsületét, és megóvja önmagát a kínos meghurcoltatástól. Ki ez a három karizmatikus férfi? Mi közük egymáshoz?

Robin Cook: BEAVATKOZÁS

Thomas Brezina: FIÚK! IRÁNY A HOLD

Bix, Krissi és Vanessa türelmét fiútestvéreik és néhány kamasz gonosz csínytevései teszik próbára. Most már aztán betelt a pohár! Csakhogy arra senki sem számít, hogy a srácok tényleg a Holdon köthetnek ki, ha valaki oda kívánja őket...

Thomas Brezina: FIÚK! IRÁNY A HOLD

Thomas Brezina: PÁLMAFA ÉS CUKORHÓ

Schnabel-Meierbeerék nem hisznek a szerencséjüknek: egy luxusszálló a hegyekben, lovas szán, sí, snowboard - minden, ami szem-szájnak ingere, ráadásul majdnem ingyen! Csak Tinka és Lizi tudja, hogy pontosan miért is érdemelt ki a család egy ilyen rendkívüli szuper ajánlatot.

Thomas Brezina: PÁLMAFA ÉS CUKORHÓ

Thomas Brezina: SZELLEMCSÓK AZ OSZTÁLYKIRÁNDULÁSON

Emanuel von Salenstein herceg - így hívják Vanessa új levelezőpartnerét, akinek híre hallatán az osztálytársnői belesápadtak az irigységbe.
A baj csak az, hogy a herceg valójában nem létezik, és az osztálykirándulás helyszíne épp a kitalált herceg lakhelyének közelébe esik. Most mi lesz?

hore
ObecDiakovce
Obec Diakovce